top of page

De MGB oldtimer, puur en klassiek Brits design

Bij Classic Cars Mario Venneman (Zele, Oost-Vlaanderen) kunt u vertrouwen op écht vakmanschap.
Mario Venneman is zo ongeveer de enige specialist in België als het gaat om de MGB-oldtimers van de British Motor Corporation en British Leyland.
Hij is dan ook al van jongs af aan met auto’s en oldtimers bezig en heeft zijn kennis van en passie voor de MGB
in meer dan 15 jaar opgedaan bij Eddy D'Hoe, de vorige eigenaar. 

Vragen over uw MGB oldtimer? Maak gerust een afspraak voor  vrijblijvend advies op maat!

Restauratie, onderdelen of reparatie van uw MGB Oldtimers 

Classic Cars haalt auto’s en MGB onderdelen in stock, die klanten aanbieden of via internet gevonden worden. Daarmee wordt dan zo’n prachtwagen volledig gerestaureerd. Onderdelen worden gedemonteerd en gezandstraald, originele stukken worden indien nodig uit Engeland gehaald, alles wordt in de spuiterij geverfd en dan weer volledig in elkaar gemonteerd.

Mensen kunnen ook zelf contact opnemen met Mario en met eigen carrosseriestukken of een eigen MGB een beroep op zijn kennis doen. Heeft u een MGB op de kop kunnen tikken en u wilt hem volledig op maat laten aanpassen? Een kolfje naar de hand van Mario. Een 4-versnellingsbak bouwt hij om tot een 4-versnellingsbak met overdrive of tot een 5- versnellingsbak.

Een nieuw interieur, nieuw chroomwerk, reparaties, puur voor onderhoud of nazicht voor de keuring ... elk project wordt tot in de puntjes afgewerkt. Hij zoekt ook naar auto’s op het internet om die dan volledig naar wens te restaureren.

Voor restauratie, onderdelen of herstellingen van uw MGB, vertrouw op de unieke vakkennis van Classic Cars Mario Venneman!

bottom of page