top of page

Classic Cars Mario Venneman: onderhoud oldtimers
met respect voor uw auto’s unieke karakter

Uw oldtimer laten onderhouden, daarvoor vertrouwt u op een gespecialiseerde expert. Contacteer Classic Cars Mario Venneman
uit Zele (Oost-Vlaanderen) vandaag nog om uw vraag te bespreken.

Onderhoud oldtimer

Uw oldtimer laten onderhouden is niet altijd eenvoudig. U vertrouwt uw oldtimer enkel toe aan een specialist die de eigenheid van uw voertuig ten volle respecteert. Bovendien wilt u er ook 100% zeker van zijn dat uw classic car met de nodige eerbied behandeld wordt. En dat – indien er onderdelen hersteld of vervangen moeten worden – dit gebeurt met respect voor de originele constructie. 
Bij Classic Cars Mario Venneman in Zele bent u aan het juiste adres voor het onderhoud van uw oldtimer. Ongeacht het merk of de leeftijd van uw voertuig, voeren we alle onderhoudswerken uit volgens de regels van de kunst.

Onderhoud oldtimers met een passie voor MGB
Onze gespecialiseerde garage voor oldtimers is toegankelijk voor trotste eigenaars van alle types classic cars. Onze absolute specialisatie is echter het onderhoud van het roemrijke MGB. Dit oer-Britse automerk heeft een uiterst rijke geschiedenis en straalt stijl en standing uit. Als toegewijde MGB-fanaten voeren we alle herstellingswerken en onderhoudswerken aan MGB-auto’s uit met het grootste respect voor de originele staat van het voertuig.

Onderhoud oldtimers alle types
Dankzij onze jarenlange ervaring in het vak, beschikken we over een ruim netwerk waaruit we kunnen putten wanneer we op zoek zijn naar originele onderdelen. Bovendien hebben we een mooi assortiment aan oldtimeronderdelen rechtstreeks op stock – zeker van MGB.

Wilt u uw oldtimer laten onderhouden, of zoekt u een expert om uw oldtimer na te zien voor hij naar de keuring gaat? Maak dan snel een afspraak bij Classic Cars Mario Venneman in Zele.

Voor onderhoud van uw MGB oldtimer, vertrouw op de vakkennis van Classic Cars Mario Venneman!

bottom of page